Rămâi conectat

Actualitate

STUDIU: Cât alocă românii pentru cadourile de Paște achiziționate online. Produsele din topul preferințelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un studiu de piață dat publicității miercuri arată că valoarea medie a bugetului alocat de către români pentru cadourile de Paşte achiziţionate online se ridică la 300 de lei.

Conform cercetării realizată de Champaigns, agenţie de performance marketing de pe piaţa locală, în topul preferinţelor din coşul de cumpărături al românilor se află pantofii cu sau fără toc, rochiile de zi, jachetele subţiri şi pantofii sport.

De asemenea, liderii cumpărăturilor online sunt femeile cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, însă segmentul de vârsta 30-45 este cel care cheltuie cel mai mult.

Studiul de specialitate relevă faptul că valoarea medie a unei sesiuni de cumpărături online în perioada sărbătorilor de Paşte se ridică la 300 de lei, în timp ce timpul mediu petrecut pe platformele de e-Commerce este de patru minute.

În acest context, cea mai mare creştere a fost sesizată în ceea ce priveşte comenzile plasate de pe telefonul mobil, respectiv 85% din total.

Champaigns, agenţie recent lansată pe piaţa locală, gestionează campanii de performance marketing pentru magazine, precum TGH Fashion, Otter, Kalapod, Condur by Alexandru Zaza Boutique sau Tezio.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea