Ziarul Unirea

Străzile Cugirului – luate cu asalt de lucrătorii primăriei

    Cantităţile de zăpadă căzute în ultimul timp i-au determinat pe edilii Cugirului să intervină prompt pentru degajarea de nămeţi, nu doar a carosabilului ci şi a străzilor şi aleilor din oraş. Încă de la începutul săptămânii, lucrătorii angajaţi în cadrul Serviciului de Administrare a Domeniului Public coordonaţi de Ştefan Lazoc au trecut la acţiuni de deszăpezire a trotuarelor şi aleilor din faţa instituţiilor şcolare, a spitalului orăşenesc, a Bulevardului „Alexandru Sahia” precum şi în zonele în apropierea cărora nu se află unităţi comerciale sau de altă natură şi care sunt obligate să-şi cureţe spaţiile de zăpadă.
O mai mică implicare a primăriei a fost necesară în cartierele oraşului cu gospodării individuale, acolo unde proprietarii de locuinţe nu aşteaptă să vină cineva să le facă treaba, singurul sprijin venind pe linia descongestionării cu ajutorul utilajelor a străzilor pe care circulă vehicule. Am urmărit şi modul în care se acţionează pentru diminuarea efectelor ninsorilor în cartierele cu blocuri de locuinţe unde, în număr mare, cetăţenii înarmaţi cu lopeţi şi cu mături şi-au curăţat aleile dintre sau din faţa blocurilor şi au sprijinit acţiunea de deszăpezire de pe marginea carosabilului.
Am primit şi sesizări de nemulţumire din partea unor localnici care au acuzat faptul că unii comercianţi au majorat la aproape dublu preţul la lopeţi, urmare probabil a solicitărilor mari pentru aceste unelte dar care explică oarecum atitudinea românului în faţa unor astfel de situaţii. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Bota 17 februarie 2012 at 19:24

Lazoc este adevaratul primar al Cugirului !!!

gigi 17 februarie 2012 at 19:30

care strazi ca cindeniul si raul mic sunt un dezastru

Plesa Paul 17 februarie 2012 at 23:48

Wooow senzational !!! Intradevar ati reusit ceva iesit din comun , ati salvat vietile oamenilor. Acum nimeni nu mai are grija zilei de maine. Felicitari bravilor conducatori ai orasului. Propun sa construi cate-o statuie fiecarui lider :)) .

Baaaaaa , inteleg ca se apropie alegerile dar pentru astfel de reusite chiar nu am sa pun stampila pe LNP vostru .

bucataru 18 februarie 2012 at 8:51

ba plesa dute la canal

Comentariile sunt oprite