Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Strategii de succes folosite la pariuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar dacă la prima vedere ai fi tentat să crezi asta, pariurile sportive nu reprezintă deloc o joacă, mai ales dacă plasezi mize mari, pentru a genera profit pe termen lung trebuind să analizezi cu atenție fiecare meci pe care dorești să pariezi.

Când plasezi pariuri sportive trebuie să fii atent la orice detaliu, aici incluzând atât miza, cât și cota respectivului pariu. Pentru a avea șanse mai mari la profit pe termen mediu și lung, nu numai scurt, nu ar strica să adopți o strategie în ceea ce privește pariurile sportive. Pe Internet vei găsi o mulțime de strategii ce le poți aborda, însă nu toate au aceleași șanse de reușită. În cele ce urmează îți propunem 3 strategii/metode care pe termen mediu și lung s-au bucurat de rezultate remarcabile.

1.Easy Money

Chiar dacă un pariu te poate face să pierzi întreaga bancă, opinăm că aceasta este cea mai eficientă strategie aplicabilă la pariuri sportive. Cum funcționează? Plasând mize mari pe cote foarte mici. Spre exemplu, pentru această strategie recomandat este să împarți banca totală în 3 sau 4 minibănci, pentru că la primul pariu plasat urmând această strategie să utilizezi întreaga minibancă pe o cotă foarte mică.

Am recomanda ca aceasta să fie mai mică de 1.05, altfel șansele de a căștiga zeci de pariuri consecutive fiind destul de mici. De asemenea, am recomanda pariurile live, deoarece în acest caz ai posibilitatea de a urmări o bucată de partidă înainte să plasezi pariul, spre deosebire de pariurile pre-live, unde mizezi doar pe baza analizei. Evident, nu trebuie desconsiderată analiza nici în cazul unui pariu live, în caz contrar chiar și o cotă de 1.01 putându-te înșela. Metoda Easy Money este singura în urma căreia poți genera profit pe termen scurt, mediu și lung utilizând cote foarte mici.

2.Șirul lui Fibonacci

Acest sistem se bazează pe o serie de numere, șirul începând cu cifra 1, care reprezintă o unitate, aceasta putând fi cât dorești (1 RON, 10 RON, 30 RON, 50 RON, 100 RON etc..). Acesta continuă cu numere formate din suma ultimelor două: 1(+)1(+)2(+)3(+)5(+)8(+)13(+)21 etc. În cazul în care vei pierde un pariu vei urca o treaptă în șir, în vreme ce dacă vei câștiga pariul poți coborî o treaptă sau o poți lua de la capăt. Pentru ca metoda să fie eficientă ar trebui să te orientezi către o cotă minimă de 3.00. În acest fel, vei acumula un profit decent în urma unui pariu, totodată asigurându-te că vei genera profit chiar dacă vei parcurge mai mult de 10 pași.

3.Martingale

Spre deosebire de sirul lui Fibonacci, in ceea ce priveste metoda Martingale nu trebuie sa faci foarte multe calcule si asta deoarece metoda se bazeaza pe dublarea mizei de fiecare data cand pierzi un pariu si intoarcerea la primul pas de fiecare data cand il castigi. Pentru a genera profit la orice pas cota minima trebuie sa fie 2.00, insa daca vei plasa aceasta cota profitul va fi egal cu miza initiala (cea de la primul pas), lucru care nu credem ca este foarte convenabil. Astfel, la fel ca in cazul sirului lui Fibonacci, cota minima pentru un profit decent ar trebui sa fie 3.00. Vei avea nevoie de calcule cand iti vei stabili numarul de pasi pe care ti-l permiti sa-l pierzi.

Acestea sau oricare alte strategii sunt mai eficiente, cel putin in mod teoretic, daca vei plasa acelasi tip de pariu in aceeasi etapa dintr-o anumita competitie. Asta cu exceptia strategiei Easy Money. Spre exemplu, sunt sanse mai mari ca intr-o etapa a unui campionat de fotbal sa se petreaca un anume rezultat decat daca l-ai plasa la partide din diferite competitii.

Pentru a gasi insa acelasi tip de pariu la mai multe partide, fie ele din campionate de fotbal sau din alte sporturi, ar trebui sa te orientezi catre o casa de pariuri cu oferta bogata. Daca preferi pariurile live, atunci recomandam o casa care sa dispuna de transmisiuni live, astfel incat sa studiezi cursul jocului  inainte de a plasa un pariu. Aceste cerinte, precum si multe altele, sunt indeplinite de casa de pariuri Betano, a carei oferta este foarte bogata, continand chiar tipuri de pariuri pe care nu le are nicio alta casa de pariuri licentiata in Romania.

Pentru a descoperi si alte puncte forte ale celor de la Betano te invitam sa studiezi recenzia acestei case de pariuri de pe site-ul Intelbet. Aici vei gasi detalii despre cote, oferta live, cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe avute de Betano. De asemenea, pe pagina recenziei vei observa doua butoane pe care le poti accesa pentru a impartasi anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al Betano, poti folosi butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema, iar administratorul Intelbet se va ocupa de ea, trimitand-o unui reprezentant al casei de pariuri.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea