Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

“Stranieri” de Alba: Andrei Vasinc a debutat pentru Luqa St. Andrew’s FC (Malta)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Vasinc, atacantul originar din Unirea, ultima dată la CS Ocna Mureș, a debutat în campionatul Maltei. Fotbalistul de profil ofensiv a fost titular în runda inaugurală a Challenge League (al doilea eșalon valoric), în remiza albă înregistrată în deplasare de echipa sa Luqa St. Andrew’s FC cu Qrendi. Etapa viitoare formația “roș-negrilor” joacă pe teren propriu cu Zejtun Corinthians (4-1 cu Attard în prima etapă).

Start ratat de sezon are însă un alt jucător din Alba, fundașul Andrei Rațiu, în Segunda Division. Internaționalul română, originar tot din Unirea, nu a cunoscut gustul victoriei cu Huesca în primele 3 etape: două înfrângeri succesive (ultima, 1-2 la Albacete) și o remiză. În partida din runda a 3-a, Rațiu a fost utilizat din primul minut și înlocuit după 65 de minute. Huesca e pe locul 17 și întâlnește UD Ibiza duminică, 4 septembrie, în fața fanilor. Celălalt “stranier” din Spania, Alexandru Țîrlea (fiul antrenorului Mrcea Țîrlea, Energia Săsciori), a ajuns la Gimnàstic de Tarragona (Primera RFEG, Grupa 2), ce a remizat 2-2, acasă cu UD Logrones. Internaționalul de tineret a jucat sezonul trecut pe prima scenă cu Deportivo Alaves (un meci în La Liga), echipa din Țara Bascilor retrogradând.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru zlătneanul Andrei Mărginean (campionatul trecut la ACR Mesina) primul joc oficial la Novara, unde a fost împrumutat de Sassuolo (formația din Serie A cu care a prelungit înțelegerea în această  vară), este duminică, acasă cu Renate (Serie C, Grupa A). Jucătorul din Alba a va purta tricoul cu numărul 10 pentru „gli-azzurri”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea