// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

ȘTIREA TA. Un șofer neatent a pus la pământ două indicatoare dintr-un mini sens giratoriu în Alba Iulia

Un șofer neatent a pus la pământ, miercuri seara, două indicatoare care semnalizau mini sensul giratoriu din cartierul Ampoi 1 din Alba Iulia.

sens-giratoriu01De altfel, mini sensul giratoriu a fost înființat recent și seamănă mai mult cu un dâmb ciudat în mijlocul drumului, fiind rudimentar semnalizat.

Acum putem spune că nu mai e semnalizat aproape deloc și pune în pericol circulația rutieră.

Alba Iulia este, probabil, raportat la dimensiune și număr de locuitori, municipiul reședință de județ cu cele mai multe sensuri giratorii din România.

Șoferii spun că au fost amplasate și în locuri în care nu ar fi fost nevoie, deoarece semafoarele asigurau fluiditatea traficului, iar rațiunea care a stat la baza amplasării lor este cel puțin bizară.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la ȘTIREA TA. Un șofer neatent a pus la pământ două indicatoare dintr-un mini sens giratoriu în Alba Iulia

 1. gdo 22.12.2016 la 12:13

  Acest sens giratoriu este deficitar amplasat si semnalizat pentru cei care vin pe sensul de iesire din Alba. Sensul giratoriu a fost lovit atat ieri dimineata (noapte), cat si in aceasta dimineata.
  O alta disfunctinalitate este legata de faptul ca daca esti incadrat pe banda unu o sa ai surpriza sa iesi in statia de autobuz si evident o sa ai un autobuz in fata care stationeaza.

 2. Ioan 22.12.2016 la 15:31

  Ii ca o nuca in perete.

 3. Vasile 22.12.2016 la 22:42

  Acest „sens giratoriu” va mai face victime şi ce e mai trist că în zonă sunt foarte mulţi copii navetişti ce aşteaptă autobuzele. Această movilă amlasată pe banda a II-a de circulaţie şi cam 1 m pe banda I (sensul spre Teiuş), după o curbă la dreapta, este un obstacol pentru conducătorii auto. Cei din Alba Iulia se vor învăţa cu acesta, dar pentru cei din afara localităţii va fi fatal. Nu vreau să mă gândesc ce va fi dacă ninge şi nu se va vedea. O să intre pe pietonal şi în magazinele din zonă. La Ambient, în prima săptămână – două accidente, din care unul cu răsturnare, apoi au curs… Cei care au proiectat acest „sens giratoriu” au permis de conducere auto sau numai de atelaje?