ȘTIREA TA: Minoră din Alba, greu de educat. Și-a început de timpuriu ”cariera” de hoţ

O minoră din Alba şi-a început de timpuriu „cariera” de hoţ. Fata este bănuită că ar fi sustras bunuri, în special bani din magazine.

Minora ar fi sustras și portofelul unei persoane care cu greu a reușit să îl recupereze, dar și o geantă a unei angajate dintr-un bar din municipiu, la sfârșitul programului de lucru. Cazul ne-a fost semnalat de un cititor ziarulunirea.ro, revoltat de situație, dar mai ales de faptul că nu se iau măsuri pentru ca tânăra să fie trasă la răspundere pentru faptele sale.

ELIT

„Vă semnalez un caz destul de ciudat pentru care trebuie luate măsuri urgente. Umblă prin oraș un minor de sex feminin, care se ocupă cu sustragerea de bunuri, în special bani din magazine. În urmă cu o lună a sustras un portmoneu de la o cunoștință , pe care l-a recuperat cu greu. În aceeaşi seară a sustras o geantă a unei persoane ce lucrează la un bar și era la sfârșitul programului.

În tot acest timp am auzit că acest minor a mai făcut alte victime, cu sume destul de mari. Poliția spune că nu poate fi trasă la răspundere. Păi cum așa?!? Atunci și eu pot trimite copilul minor să faca la fel. Corect? Chiar trebuie să așteptăm ca acest infractor să ajungă profesionist și la o vârstă la care nu mai poate fi reeducat?”, a scris cititorul nostru.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...