Rămâi conectat

Curier Județean

ȘTIREA TA: La Primăria Câmpeni toate ușile sunt închise. Avocat: Am dosar la judecătorie și nu pot plăti taxa de timbru

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Primăria Câmpeni toate ușile camerelor unde ar trebui să funcționeze serviciul de relații cu publicul sunt închise, miercuri dimineața, din cauza unor ședințe interminabile, transmite un cititor pe adresa redacției.

Ușa camerei unde se plătesc taxele și impozitele locale, din cadrul Primăriei Câmpeni, era închisă între orele 9.00 și 9.30, spre nemulțumirea unui justițiabil care trebuia să achite o taxă de timbru, dat fiind faptul că are dosar la judecătorie de dimineață.

Unul dintre polițiștii locali din sediu a motivat că angajații primăriei ar fi în ședință.

Cu toate acestea, justițiabilul, cititor al ziaruluiunirea.ro, consideră inadmisibil ca o instituție publică, de o asemenea importanță, să afișeze un program cu publicul și să nu-l respecte, ceea ce face să încurce foarte mulți oameni, plătitori de taxe și impozite.

”Neachitarea unei taxe de timbru, mai precis nedepunerea într-un dosar a dovezii,  a chitanței, poate avea consecințe grave pentru justițiabil în sensul că îi poate fi anulata o acțiune în instanță ca netimbrată. Sunt ședințele mai importante decât respectarea unui program cu publicul și, în genere, respectarea cetățenilor?”, a scris cititorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea