Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Stația de levigat de la cea mai lăudată groapă de gunoi din Romania NU a funcționat niciodată! Levigatul, vidanjat și transportat la o altă stație de epurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stația de levigat de la cea mai lăudată groapă de gunoi din Romania NU a funcționat niciodată! Levigatul, vidanjat și transportat la o altă stație de epurare

La mirobolanta groapă de la Galda, stația de epurare a levigatului nu funcționează. De fapt ea nu a funcționat nici măcar o zi de la deschiderea oficială a CMID Galda de Jos, 7 mai 2021, Consiliul Județean Alba obținând de la APM aprobare să transporte levigatul cu cisternele și să-l trateze în altă parte.

Dacă celelalte agregate care erau nefuncționale la preluarea CMID Galda de Jos de către asocierea RER VEST&RETIM au fost reparate în termenul stabilit, stația de epurare levigat este în continuare nefuncțională, iar levigatul este transportat la circa 15 kilometri, și tratat în altă parte.

Dacă alte gropi de gunoi s-au ales cu activitatea suspendată pentru acest lucru, în cazul CMID Galda levigatul e transportat și vindajat la o stație de epurare din Alba Iulia, fără să existe o revizuire a autorizației integrate de mediu, în temeiul unei simple adrese eliberată de APM Alba.

Înțelegem că este o situatie de avarie, dar o astfel de situație nu poate dura la nesfârșit, ea durează deja de peste 4 luni și tinde să aibă caracter permanent, dar în Republica Independentă Alba orice lucru este posibil.  De ESENȚA unei situații de avarie e caracterul temporar, ea poate dura un timp limitat, rezonabil!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea