Ziarul Unirea
 

Sportul Petrești – CS Hunedoara, în primul tur al Cupei României, pe 1 august | P. Muntean, Rahovean, Ad. Lăcătuș și D. Iviniș, întăriri pentru echipa lui Doru Oancea

Sportul Petrești, câștigătoarea Cupei României, faza județeană, deschide sezonul oficial 2018-2019, cu o întâlnire pe teren propriu cu CS Hunedoara, nou-promovată în Liga a 3-a, meci care se va disputa miercuri, 1 august, de la ora 17.30, contând pentru turul întâi al Cupei României.

Echipa condusă de Doru Oancea a câștigat trofeul în finala de la Galtiu, 3-2 cu Transalpina Șugag, iar gruparea de lângă furnale a acces în eșalonul terț după o dublă cu Voința Lupac (Caraș-Severin), 0-1 și 2-1. Antrenorul Mircea Alic jr are ca noutăți pentru viitorul campionat pe Doboș (Cetate Deva), Al. Petrescu, Al. Dan (ex-CSM Lugoj), Marinca (Victoria Călan). Reprezentanta județului Alba își creionează deja un efectiv puternic prin care să atace promovarea în Liga a 3-a, după ce în ediția precedentă a fost devansată de CS Ocna Mureș.

Astfel, achizițiile petreștenilor până în acest moment sunt portarul D. Iviniș (CS Zlatna), fundașul Rahovean (Transalpina Șugag), mijlocașul Ad. Lăcătuș (Performanța Ighiu) și atacantul P. Muntean (Metalu Aiud), mutări interesante pentru arealul fotbalistic al județului. Celelalte echipe din Alba vor intra în turul următor al Cupei României, pe 15 august, fază ce prefațează starul Ligii a 3-a.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...