Rămâi conectat

Curier Județean

Spitalul din Cugir cumpără un aparat de radiologie mobil digital: Investiție de peste 540.000 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un aparat de radiologie mobil digital va intra în dotarea Spitalului Orășenesc Cugir, pentru creșterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare Covid-19.

Spitalul Orășenesc Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziția unui „Aparat radiologie mobil digital”, prin proiectul „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19 prindotarea cu echipamente și aparatură medicală. Valoarea totală estimată a investiției este de 540.745,54 lei, fără TVA.

Principalul obiect de activitate al Spitalului Orășenesc Cugir este acordarea de servicii medicale de calitate populației orașului Cugir si localităților limitrofe.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipa ce reunește 193 de angajați dintre care 32 sunt medici cu specializare in ramurile medicale de baza: medicina interna, pneumologie, pediatrie, chirurgie, obstetrica- ginecologie, dermato-venerologie, reabilitare medicala, infectioase, cardiologie, anestezie si terapie intensiva, servicii paraclinice,oftalmologie, neurologie, etc.

Descrierea produselor solicitate

Aparat radiologie mobil digital – buc – 1

Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin24 de luni. Perioada de garanție începe de la data recepției finale (calitative) respectiv încheierea procesului-verbal de recepție calitativa, acceptat fara obiecții.

Spitalul Orășenesc Cugir intenționează sa achiziționeze echipamente medicale, inclusiv livrare, punere in funcțiune precum si instruirea personalului medical si tehnic din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir, județul Alba, in contextul dotării autoritatii contractante cu aparatura performanta, cu scopul asigurării unui nivel calitativ ridicat al serviciilor medicale.

Prin proiectul “Creșterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Spitalului Orășenesc Cugir cod SMIS 142032 se urmărește modernizarea si tehnologizarea la nivel European al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizează in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achiziția de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o creștere calitativa a serviciilor oferite, cat si o creștere cantitativa a numărul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanitate publica la nivel national, regional si local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea