Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Alba Iulia: Spectacolul cu artişti ai Teatrului de balet din Kiev a fost anulat deoarece s-au vândut doar 7-8 bilete!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un alt spectacol de excepţie ce trebuia să aibă loc în această seară, de această dată pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a fost anulat. Este vorba despre membrii Ansamblului de balet al Teatrului Municipal din Kiev care trebuiau să intre în scenă  pe muzica lui Ludwig Minkus, cu baletul în trei acte “Don Quijote”, inspirat din renumitul roman al lui Cervantes – Don Quijote de la Mancha.  Spectacolul îi avea în distribuţie pe Tatiana Tsygankova, prim-solistă a Teatrului Municipal de Operă şi Balet din Kiev (Quiteria şi dansatoarea din stradă), Nikita Sukhorukov (Basilio), Aleksandr Duşacov (Don Quijote) dar şi pe Alexandr Lipets (Sancho Panza), Simyon Miroshnyk (Lorenzo) şi Constantin Vinovoi, laureat al concursului internaţional “S. Lifar”(Camacho).
Ei bine, în acest caz nu este vorba despre condiţii meteo nefavorabile (precum în cazul concertului Carmina Burana programat în Piaţa Cetăţii pentru ora 21.30) ci despre lipsa interesului publicului albaiulian. Potrivit organizatorilor, până astăzi au fost vândute doar 7-8 bilete pentru acest spectacol, deşi a fost anunţat cu mai bine de trei săptămâni înainte. Poate că şi preţul piperat al biletelor (între 80 şi 100 de lei) a fost unul dintre motivele pentru care nu au fost solicitări de bilete la un spectacol de mare ţinută cu stelele Operei Naţionale din Kiev. Cei 7-8 albaiulieni care şi-au achiziţionat bilete îşi vor primii banii înapoi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea