Rămâi conectat

Actualitate

Spectacol de balet „Cenuşăreasa”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va găzdui marţi, 20 noiembrie, cu începere de la ora 19.00,  spectacolul de balet „Cenuşăreasa”. Acesta va fi pus în scenă de artiştii Companiei de Balet a Teatrului National de Opera şi Balet din Constanţa,„Oleg Danovski„.

Spectacolul de balet „Cenuşăreasa” este prezentat pe muzica lui Serghei Prokofiev şi are incluse momente din muzica lui Jules Massenet. Coregrafia este asigurată de Horaţiu Cherecheş, fiind al doilea spectacol pus în scenă al maestrului după baletul neoclasic Agon.

Baletul se anunţă a fi unul deosebit de spectaculos, presărat cu note umoristice menite să capteze atenţia spectatorilor. Premiera acestui spectacol a avut loc în luna septembrie ac. şi a avut un succes deosebit.

 Din distribuţia spectacolului fac parte: Amalia Mândruţiu –  Cenuşăreasa,  Sergiu Dan – Prinţ,  Eliza Maxim – Zâna, Mihai Pâslaru – Mama Vitregă, Laima Costa şi Delia Luca – surorile vitrege, Cezar Buculei, – Tata, şi Ştefan Răuţ şi Sorin Gâlcă – Cavaleri.

 Preţul biletului, în funcţie de locurile în sală, este de 40 sau 50 lei . Biletele pot fi procurate, de luni până vineri, între orele 08.00 – 19.00, de la casa de bilete a Case de Cultură a Sindicatelor.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea