Rămâi conectat

Actualitate

Spectacol de 8 Martie, la Casa de Cultură din Cugir

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 8 Martie, Primăria şi Casa de Cultură Cugir organizează un spectacol muzical – coregrafic la Cantina Casei de Cultură. Peste 250 de doamne şi domnişoare sunt aşteptate la acest eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Femeii.

Organizatorii şi-au propus ca în acest an să le surprindă pe reprezentantele sexului frumos cu un program de muzică uşoară oferit de Robert Anghel şi de DJ Austin, precum şi cu un program de populară în interpretarea solistului Cristi Fodor, acompaniat de Taraful Casei de Cultură. Sunt pregătite şi alte evenimente surpriză care vor contribui la crearea unei atmosfere plăcute.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

Sărbătorirea Zilei Internaţionale a Femeii a devenit un obicei al administraţiei locale, care anual organizează diferite acţinuni dedicate doamnele şi domnişoarele din Cugir. Ca de fiecare dată, la evenimentul din 8 martie va fi prezent şi primarul Adrian Teban, alături de alţi oficiali locali.

Această zi este cu totul specială, astfel că administraţia locală va încerca să o marcheze aşa cum se cuvine, cu un eveniment dedicat femeilor prin care vrem să ne exprimăm respectul şi consideraţia pentru cele care ne sunt mame, soţii, fiice, prietene, colege şi cărora le dorim ca viaţa să le fie o nesfârşită primăvară„, spune primarul Cugirului.

Spectacolul muzical-coregrafic va începe la ora 17.00, iar biletele pot fi procurate de la Casa de Cultură a Oraşului Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea