Rămâi conectat

Ştirea zilei

SPAP Sebeș cumpără un SUV și o autoutilitară: Licitația, în valoare de peste 143.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcul auto al Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș va fi completat cu un autoturism și o autoutilitară care vor asigura promptitudinea în intervenții.

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziționarea unui autoturism și a unei autoutilitare. Valoarea totală estimată a investiției este de 143.697,48 lei, fără TVA.

Luând în calcul activitățile diverse desfășurate de către S.P.A.P. Sebeș, numărul autovehiculelor existente este insuficient pentru realizarea în mod calitativ și la timp a tuturor solicitărilor.

Prin prezenta achiziție se dorește realizarea obiectivelor specifice de gospodărire urbană ce vor facilita intervențiile în timp util a tuturor situațiilor prevăzute și neprevăzute. Achiziția va fi benefică municipiului atât din punct de vedere economic cât și din punct de vedere social.

Produsele solicitate

Un autoturism nou, nefolosit, an de fabricație 2021:

– Automobil tip SUV
– Carburant: Motorină;
– Cap. cil. min.1400 cm3 si maxim 1600 cm3
– 5 locuri
– Nivel de poluare: minim Euro 6

Un autovehicul nou, nefolosit, al cărui an de fabricație să fie cel puțin 2020.

– Autoutilitară
– 5 locuri
– Usă culisantă spate dreapta cu geam custode
– Carburant: Motorină;
– Nivel de poluare: minim Euro 6

Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor

Asigurarea intervenției rapide și eficiente pentru realizarea activităților temporare și permanente de la nivelul Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului pe raza Municipiul Sebeș și din localitățile aparținătoare acestuia – Lancrăm, Petrești și Răhău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea