Rămâi conectat

Actualitate

Spânzuraţi de creanga unui copac şi de şurubul unui teasc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii din Alba s-au confruntat în 9 iunie cu două cazuri de sinucidere prin spânzurare.

Primul caz sesizat poliţiştilor Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş a fost cu privire la faptul că la data de 7 iunie, în jurul orelor orele 19.00 , C.V., de 33 de ani, din comuna Câlnic, în urma unor discuiţii contradictorii în familie, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Poliţiştii, împreună cu familia bărbatului au început căutările, iar la scurt timp l-au găsit pe acesta spânzurat de creanga unui copac, în gradina unei case din comuna Câlnic.

În aceeaşi zi, la ora 12.00 Poliţia Municipiul Blaj a fost sesizată de către un bărbat din Blaj, cu privire la faptul că a găsit-o pe soţia sa decedată în curtea locuinţei din municipiul Blaj. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că T.D., de 70 de ani era spânzurată de şurubul unui teasc.

În ambele cazuri, în urma efectuării necropsiei de către medicul legist s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiere mecanica prin spânzurare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea