Ziarul Unirea

Sorin Ioan Bumb: USL-ul lui Radu Coclici a băgat economia României în comă

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Campania electorală s-a terminat. Duminică au loc alegerile pentru parlament iar de luni vom putea să ne întoarcem la muncă pentru a îndrepta dezastrul produs de USL în aceste şase luni de guvernare.
În colegiul nostru, Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică, această campanie ar fi trebuit să ne dea ocazia de a-l vedea, măcar acum, pe cel care 4 ani ne-a fost reprezentant în Parlament. Din păcate, rămânând constant în absenţă, acesta nu s-a prea deranjat să vină în mijlocul alegătorilor, preferând să-şi savureze aceste ultime zile de mandat în confortul biroului său de deputat USL.
Radu Coclici, căci el este acest personaj misterios, extrem de scump la vedere, a continuat să se comporte la fel de iresponsabil ca şi guvernul pe care îl reprezintă. Ajuns candidat în acest colegiu doar datorită un jocuri murdare de culise, pentru că nici propriul partid nu-l mai dorea, a ignorat complet comunităţile de oameni care l-au trimis în Parlament şi problemele acestora. Chiar şi în puţinele dăţi când a putut fi văzut prin colegiu, acesta a venit doar să ne prezinte marile realizări ale guvernului Ponta, nerealizând însă că şi nasul i se înroşea de atâtea minciuni!
Iată însă, pe scurt, care sunt aceste realizări ale USL-ului lui Radu Coclici, realizări pe care le resimţim cu toţii:
De şase luni de zile, pare că în România nu se mai sfârşeşte scandalul politic şi ţara este tot mai izolată pe plan internaţional. Fiecare român resimte în buzunarele sale efectele dezastruoase ale guvernării Ponta – USL pentru că euro este tot mai mare, ratele la bănci sunt tot mai mari, inflaţia creşte mereu şi leul este tot mai slab. În luna mai a acestui an, cu 700 de lei – atât cât reprezintă salariul minim pe economie, orice român ar fi putut cumpăra 10,5 kg de carne, 155 de kg de cartofi, 40 l de carburant şi 79 de pâini. După doar câteva luni, în octombrie, cu aceiaşi bani se mai puteau cumpăra doar 6,9 kg de carne, 99,5 kg de cartofi, 31,5 l de carburant şi 54 de pâini.
Economia ţării a fost constant distrusă şi USL a reuşit recordul de a sărăci România cu 4,5 miliarde de euro.
Preţurile cresc necontrolat. Faţă de luna mai, avem creşteri de preţuri de 34% la legume, 17% la fructe, 14% la ouă, 7% la ulei, 19% la energie termică, 12% la salubritate şi 8% la carburanţi.
lUSL este coaliţia izolării României de Europa, e o formaţiune anti-europeană şi ostilă interesului naţional. Ponta şi ai lui încearcă, de şase luni, să ne scoată din Uniunea Europeană: pentru a face legea aşa cum vor ei, pentru a-şi proteja gaşca de miniştri incompatibili şi plagiatori.
Ponta este singurul prim-ministru de după revoluţie care a uitat că Marea Unire s-a făcut la Alba Iulia şi nu la Bucureşti, aşa cum crede el, refuzând să acorde vreun leu pentru organizarea Zilei Naţionale la Alba Iulia.
De şase luni, Ponta încearcă să transforme România în codru! Încearcă să distrugă justiţia pentru ca gaşca USL să poată fura ca-n codru.
Ponta cu plagiatul lui grosolan a reuşit să tăvălească în noroi şcoala românească şi ideea de succes prin învăţătură. Deşi intelectuali de marcă şi o comisie formată din specialişti de renume au demonstrat că Ponta a furat munca altuia atunci când şi-a prezentat lucrarea de doctorat, el continuă să ţină cu dinţii de titlu şi a mers până acolo încât a desfiinţat comisia care l-a examinat.
Se vede, aşadar, foarte clar, deosebirea dintre ARD şi USL. ARD este partidul primarilor, al oamenilor de acţiune, prezenţi mereu în mijlocul comunităţilor, acolo unde sunt adevărate probleme, în timp ce USL este doar un grup infracţional ce îşi dă cu părerea la televizor, distrăgând atenţia tuturor pentru a ne fura ţara.
Realizările din acest colegiu, drumuri şi şcoli modernizate, alimentări cu apă şi reţele de canalizare,  reabilitări de cămine culturale sau de străzi au fost făcute prin muncă şi implicare, venind în mijlocul oamenilor şi cunoscându-le problemele. Echipa ARD a ştiut ce trebuie făcut pentru oamenii de aici pentru că a fost mereu alături de ei şi ştie ce trebuie făcut pe mai departe. Noi am făcut mereu mai puţină politică şi mai multă administraţie!
Acest model de succes bazat pe colaborarea cu primarii şi cu Consiliul Judeţean Alba îl vom duce acum până în Parlamentul de la Bucureşti pentru că fără sprijinul primarilor din colegiul său, niciun parlamentar nu va putea să reprezinte aşa cum trebuie la Bucureşti oamenii care l-au propulsat în această funcţie. Eu am clădit o legătură de respect, bună înţelegere şi colegialitate cu primarii din acest colegiu şi voi păstra strânsă această legătură din funcţia de parlamentar.
Tocmai de aceea, vă aştept pe 9 decembrie să fiţi cu inima alături de mine şi să votaţi ARD pentru o Românie în care să se facă mai multă treabă şi mai puţină politică!

Sorin Ioan BUMB

ELIT

Candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor
în Colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Valeriu Gheorghiță, mesaj dur pentru primari în contextul vaccinării slabe: Să nu se uite la toamnă cum le sunt carantinate localitățile

Medicul militar Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), le-a spus primarilor că… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unii patroni anunță că nu îi vor primi la muncă pe cei nevaccinați. 5 milioane de angajați își așteaptă rândul la vaccinare

Angajatorii sunt cei care îi înscriu pe liste pe angajați, 5 milioane dintre aceștia își așteaptă rândul la vaccinare. Romania… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea loc și în acest an! Ministerul Educației: „Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor”

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, iar președintele Consiliului Național al Elevilor a declarat că propunerea acceptată de Minister… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, vineri, pe Valea Oltului, pentru decolmatarea șanțurilor de aluviuni . Recomandări pentru șoferi

Traficul se va desfășura dirijat, vineri, 8 ianuarie, pe Valea Oltului, DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 227 și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Crește numărul românilor care se vaccinează anti-COVID: Vaccinul Pfizer BioNTech administrat unui număr de peste 76.000 de persoane până în prezent

Aproximativ 18.000 de cadre medicale din România au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Haos la Ministerul Sănătății: Un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea

Haos la Ministerul Sănătății după ce un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea. La câteva ore după… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIOLENȚELE din SUA: Primul polițist DECEDAT la protestele de la Washington. Bilanțul ajunge la 5 MORȚI

Brian D. Sicknick a fost rănit miercuri, într-o confruntare cu protestatarii, şi a revenit la biroul diviziei, unde i s-a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Radu Dobra 7 decembrie 2012 at 20:55

Saracu` bumb… 🙂 Se zbate ca pestele pe uscat!

colonelu' gogu 7 decembrie 2012 at 21:20

catindatii ard-ei parca ar fi de la olimpiada prostilor, dupa securistul peres vine si constipatul bumb sa mai dea o data cu mucii in fasole pe tema prabusirii economiei de catre guvernele bok 1-6 si ungureanu-unguent.

constipatule: ia zi ce realizari ai ca administrator al judetului alba (functie creata special pentru tine de juvetele dumitrel) si dupa aceea mai poti vorbi.

unde ai fost la desfiintarea spitalului din Ocna?

contribuabilu` 8 decembrie 2012 at 2:47

De ce iti faci pacate musiu ? Chiar tu spuneai ca de luni trebuie sa trecem la treaba. Nu puteai sa treci putin mai repede si nu mai spuneai tampeniile care ti se trec la minciuni (pacate grele bre!)

ezat 8 decembrie 2012 at 7:48

In Ocna Mures si Aiud Bumb nici Coclici vor obtine foarte putine voturi. Nu ca ar fi Comsa mai bun, dar le va lua fata si uselistilor si aredistilor.

Dan 9 decembrie 2012 at 18:51

Dragul meu Bumb , pa nu-i normal sa fie legumele mai scumpe iarna decat vara !? Nu-i normal ca gaina sa oua mai mult in mai decat in decebrie !? Mare-i gradina !!!!!

c.s. 9 decembrie 2012 at 20:23

Mai Bumb, nu cumva esti tzigan ????????

Comentariile sunt oprite