Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SONDAJ| Cu cine veți vota pentru primăria Alba Iulia, în 2024: Gabriel Pleșa, Călin Matieș, Marius Hațegan, Mircea Trifu, Dana Nanu sau alt candidat?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SONDAJ| Cu cine veți vota pentru primăria Alba Iulia, în 2024: Gabriel Pleșa, Călin Matieș, Marius Hațegan, Mircea Trifu, Dana Nanu sau alt candidat?

Principalele partide din Alba și-au anunțat candidații pentru primăria Municipiului Alba Iulia la alegerile care vor avea loc anul viitor.

Vă invităm să votați în sondajul de mai jos răspunzând la întrebarea: Cu ce candidat intenționați să votați pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Care sunt principalii candidați?

Gabriel Pleșa, primarul în funcție, care a anunțat ca va mai candida pentru un mandat din partea USR.

Senatorul Călin Matieș, care va candida la fotoliul de edil al municipiului Alba Iulia din partea Partidului Social Democrat.

Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, care și-a anunțat recent candidatura la primărie din partea liberalilor.

Pe lângă cei trei, care au cele mai mari șanse la câștigarea primăriei, pe listă s-ar mai putea afla Mircea Trifu din partea AUR, Dana Nanu, independent, dar nu ar fi exclus să apară și alți candidați. Mircea Trifu, fost țărănist, ulterior independent, după ce și-a făcut un partid local (ANA), conduce acum organizația AUR. Dana Nanu este încă membru în PSD, chiar dacă a fost exclusă, a contestat decizia și nu exclude o candidatură la primăria Alba Iulia.

Votul tău este important deoarece oferă o viziune asupra intenției de vot pentru electoratul din oraș. În comentariile de pe Facebook sau de pe site, cititorii pot să își manifeste opțiunea și pentru alt candidat.

Cu ce candidat intenționați să votați pentru funcția de primar al Municipiului Alba Iulia?

  • Gabriel Pleșa (USR) (43%, 1.288 Votes)
  • Marius Hațegan (PNL) (23%, 697 Votes)
  • Călin Matieș (PSD) (13%, 380 Votes)
  • Mircea Trifu (AUR) (9%, 279 Votes)
  • Altul (9%, 265 Votes)
  • Dana Nanu (4%, 116 Votes)

Total Voters: 3.025

Loading ... Loading ...

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea