Rămâi conectat

Politică Administrație

SONDAJ: Care sunt favoriții românilor în sport

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un sondaj online Qudal – QUalitymeDAL arată că FC Steaua este considerat clubul sportiv numărul 1, iar Simona Halep a fost desemnată cel mai valoros sportiv român.

Conform sondajului, românii consideră că FC Barcelona este cel mai bun club sportiv la nivel mondial din punct de vedere al calităţii, indiferent de sport, iar FC Steaua a fost votat drept cel mai bun club sportiv român.

Totodată, fotbalistul argentinian al FC Barcelona, Lionel Messi, este cotat drept cel mai bun sportiv pe plan internaţional de către cetăţenii români. La categoria sportivi români, Simona Halep a fost cea mai apreciată de către respondenţi.

Studiul Qudal – QUalitymeDAL, a fost efectuat de organizaţia elveţiană Icertias pe întregul teritoriu al României, în luna martie 2014, pe un eşantion online de 1.200 de respondenţi, printr-un chestionar web bazat pe metoda inovatoare Deepma-Cawi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea