Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

SONDAJ alegeri PREZIDENȚIALE. Ponta dă de pământ cu Iohannis. Surpriza, Călin Popescu Tăriceanu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SONDAJUltimul sondaj CSCI arată că Victor Ponta ar obține 46% din voturi, în primul tur, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi votat de 24% dintre români, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale.

Raportat la scorul cumulat al PNL și PDL la ultimele alegeri (europarlamentare – mai 2014), rezultă că intenția de vot pentru Iohannis este sub votul cumulat, primit de cele doua partide.

Surpriza ar veni din partea candidatului independent susținut de Partidul Liberal Reformator, care s-ar situa pe poziția a 3-a cu 9% din intențiile de vot valabil exprimate.

Potrivit CSCI, în turul al doilea, Victor Ponta ar obţine 58% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis ar fi votat de 42%.

Sondajul CSCI mai arată că 70% dintre romani considera ca Victor Ponta va ajunge presedintele Romaniei din noiembrie, comparativ cu 17%, care îl crediteaza pe Iohannis cu prima sansa.

Sondaj CSCI a fost realizat în perioada 11-14 august 2014, eşantion de 1063 de persoane, marja de eroare tolerata fiind de +/- 3%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea