Rămâi conectat

Actualitate

Șofer beat criță și fără permis la volanul mașinii, oprit de polițiștii din Valea Lungă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Luni 22 februarie, în jurul orelor 14.50, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei, l-au depistat pe P.V., de 42 de ani, din comuna Valea Lungă, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

alcooltestPotrivit IPJ Alba, “în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1.29 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de P.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea