Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șofer băut, pe străzile municipiului Aiud. A refuzat recoltarea mostrelor de sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 27 aprilie, ora 07,25, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce desfăşura activităţi de supraveghere, dirijare şi control al traficului rutier pe strada Ion Creangă din municipiu, au oprit un autoturism condus de M.I., de 43 de ani, din comuna Şona.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,60 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însa bărbatul a refuzat să se supună prelevării.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Faţă de M.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută de art. 337 din Cod Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea