Rămâi conectat

Actualitate

Societatea comercială “Drumuri şi Poduri, Locale Alba“ SA estimează pentru anul 2013 un profit de 20.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mercuri, 27 martie, Consiliul Județean Alba va supune votului consilierilor un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii comerciale “Drumuri şi Poduri Locale Alba“ SA, al cărei acționar unic este.

Pentru anul 2013, Societatea comercială “Drumuri şi Poduri, Locale Alba“ SA a estimat un buget constituit la partea de venituri în sumă totală de 20.000 mii de lei, veniturile din exploatare deţinând ponderea cea mai mare de 99,97% din total venituri.

La partea de cheltuieli este prevăzută suma de 19.980 mii lei, cheltuielile de exploatare reprezentând 99,49% din.totalul cheltuielilor.

În ceea ce privește profitul prevăzut pentru anul 2013 este de 20 mii lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea