Social-democraţii din Cugir se reorganizează

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Noua conducere vrea să consolideze poziţia de lider a partidului pe plan local
Noua conducere a organizaţiei PSD Cugir, aleasă la Conferinţa din data de 1 martie a luat în discuţie eficientizarea activităţii organizaţiei locale prin luarea unor măsuri de consolidare a poziţiei de lider a partidului în opţiunile electoratului de la poalele Drăganei.

La propunerea preşedintelui Mircea Trifan, biroul a fost de acord ca întreaga activitate a organizaţiei să fie desfăşurată pe departamente de specialitate, fiecare organism, cu atribuţii distincte şi care să fie în coordonarea unui vicepreşedinte. În urma discuţiilor şi dezbaterilor, membrii biroului au fost înscrişi fiecare în câte un dapartament de activitate, funcţie de pregătirea profesională şi experienţa fiecăruia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Structura departamentelor, aprobată de social democraţi este următoarea:
1. Departamentul Administraţie publică şi descentralizare, relaţii cu aleşii locali-coordonator: Horia Rotche-viceprimar.
2. Departamentul Infrastructura publică, comunicaţii şi societatea informationala- coordonator:ec. Bogdan Dumitru-consilier local.
3.  Departamentul Educaţie publică, cercetare, sport, cultură, sănătate, culte şi    minoritati-coordonatori: dr.Anton Butnaru; ing. Alexandru Ghise.
4. Departamentul Analiză, strategii, politici publice, sinteză, comunicare publică şi masmedia, relaţia cu societatea civilă şi ONG -coordonator:jr. Mircea Simu-consilier local.
5. Departamentul Ideologie doctrinară, relaţiile cu organizaţiile politice locale, justiţie, politici administrative şi respectarea drepturilor cetăţeneşti -coordonatori: ing. Lucian Pop; ing.Laurenţiu Duma.
6. Departamentul Politici sociale şi ocuparea forţei de muncă, egalitatea de şanse şi familie -coordonatori: Nicolae Mihailesc şi dr. Julieta Isarie.
7. Departamentul Politici economice, financiare, politici de dezvoltare regională, politici industriale, relaţii cu mediul de afaceri şi ÎMM -coordonator: ec. Cornel Pastina-consilier local.
De asemenea, biroul l-a desemnat pentru funcţia de purtător de cuvânt al PSD Cugir pe juristul Mircea Simu.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am stabilit aceste măsuri, legate de crearea departamentelor, din dorinţa de a îmbunătăţi şi mai mult activitatea noastră pe care o dorim mai eficientă, în consens cu interesle comunităţii şi a celor care ne-au ales. Vrem să întărim organizaţia şi prin cooptarea de noi membrii, cu convingerea că PSD-ul a fost, este şi trebuie să rămână cea mai puternică formaţiune politică din Cugir”, a ţinut să precizeze preşedintele Mircea Trifan. (C. P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Marin 20 martie 2013 at 12:50

Reorganizati-va si faceti ceva ca ne-am saturat de Teban!!! Oricum vad ca pensionarul Pastina e pe felie, ati putea sa il imbalsamati!

abc 20 martie 2013 at 17:53

Ce functie este aia de „PURTATOR AL P.S.D.”in care a fost desemnat proaspatul angajat al F.A.C.,Mircea Simu ?

Ana 20 martie 2013 at 19:39

Cred ca de cuvantări,dupa cum se scrie in articol.Sau nu?

Comentariile sunt oprite