Rămâi conectat

Curier Județean

Social-democraţii din Cugir se reorganizează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua conducere vrea să consolideze poziţia de lider a partidului pe plan local
Noua conducere a organizaţiei PSD Cugir, aleasă la Conferinţa din data de 1 martie a luat în discuţie eficientizarea activităţii organizaţiei locale prin luarea unor măsuri de consolidare a poziţiei de lider a partidului în opţiunile electoratului de la poalele Drăganei.

La propunerea preşedintelui Mircea Trifan, biroul a fost de acord ca întreaga activitate a organizaţiei să fie desfăşurată pe departamente de specialitate, fiecare organism, cu atribuţii distincte şi care să fie în coordonarea unui vicepreşedinte. În urma discuţiilor şi dezbaterilor, membrii biroului au fost înscrişi fiecare în câte un dapartament de activitate, funcţie de pregătirea profesională şi experienţa fiecăruia.

Structura departamentelor, aprobată de social democraţi este următoarea:
1. Departamentul Administraţie publică şi descentralizare, relaţii cu aleşii locali-coordonator: Horia Rotche-viceprimar.
2. Departamentul Infrastructura publică, comunicaţii şi societatea informationala- coordonator:ec. Bogdan Dumitru-consilier local.
3.  Departamentul Educaţie publică, cercetare, sport, cultură, sănătate, culte şi    minoritati-coordonatori: dr.Anton Butnaru; ing. Alexandru Ghise.
4. Departamentul Analiză, strategii, politici publice, sinteză, comunicare publică şi masmedia, relaţia cu societatea civilă şi ONG -coordonator:jr. Mircea Simu-consilier local.
5. Departamentul Ideologie doctrinară, relaţiile cu organizaţiile politice locale, justiţie, politici administrative şi respectarea drepturilor cetăţeneşti -coordonatori: ing. Lucian Pop; ing.Laurenţiu Duma.
6. Departamentul Politici sociale şi ocuparea forţei de muncă, egalitatea de şanse şi familie -coordonatori: Nicolae Mihailesc şi dr. Julieta Isarie.
7. Departamentul Politici economice, financiare, politici de dezvoltare regională, politici industriale, relaţii cu mediul de afaceri şi ÎMM -coordonator: ec. Cornel Pastina-consilier local.
De asemenea, biroul l-a desemnat pentru funcţia de purtător de cuvânt al PSD Cugir pe juristul Mircea Simu.

Am stabilit aceste măsuri, legate de crearea departamentelor, din dorinţa de a îmbunătăţi şi mai mult activitatea noastră pe care o dorim mai eficientă, în consens cu interesle comunităţii şi a celor care ne-au ales. Vrem să întărim organizaţia şi prin cooptarea de noi membrii, cu convingerea că PSD-ul a fost, este şi trebuie să rămână cea mai puternică formaţiune politică din Cugir”, a ţinut să precizeze preşedintele Mircea Trifan. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea