Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șocant! O femeie din Roșia Montană și-a dat foc sub ochii familiei, chiar de 1 Martie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

elicopter smurdO tentativă de sinucidere mai puțin obișnuită s-a petrecut sâmbătă dimineață, chiar la 1 Martie, în satul Corna, din comuna Roșia Montană.

O femeie în vârstă de 42 de ani s-a stropit cu substanțe inflamabile și și-a dat foc. Fratele și mama femeii au intervenit la limită, reușind să stingă flăcările ce îi cuprinseseră hainele și să o salveze de la moarte. Din cauza arsurilor foarte grave suferite, femeia a fost transportată cu un elicopter SMURD din Târgu-Mureș la Spitalul de Arși din București, unde se află și în acest moment.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit unor consăteni ai victimei, femeia, care suferea de o boală psihică ce însă nu s-a mai manifestat în ultimii ani, și-a dat foc ieri noapte dupa 8 zile de nesomn și griji. V.M. era o persoană plină de viață, plăcută și apreciată de vecini, însă avea uneori perioade scurte de timp în care boala psihică o chinuia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 Martie, ora 6.00 dimineața, un bărbat din Corna a sunat la 112 sesizând faptul că sora lui s-a autoincendiat, suferind arsuri pe tot corpul. Acesta a relatat cu luciditate, deși se afla în stare de șoc, că în jurul orei 5.00, sora sa a ieșit în curte, plângându-se de faptul că nu poate dormi. După circa 30 de minute, bărbatul a observat privind pe geam că din hainele surorii sale ieșeau flăcări. Împreună cu mama sa a intervenit imediat reușind să stingă focul care cuprinsese trupul femeii.

Se pare că această tentativă de sinucidere a femeii nu a fost prima. În ultima perioadă, Marieta le-a spus în repetate rânduri celor apropiați, că nu poate dormi și că nu mai vrea să trăiască în asemenea condiții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea