Situația restituirii taxei speciale pentru autoturisme și autovehicule solicitată, oficial, ministrului Mediului, de către deputatul PNL Florin Roman

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a adresat ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, o interpelare având ca obiect situația restituirii sumelor pentru taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule:

”După cum știți, prin ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 52 din 4 august 2017 s-a dat curs restituirii sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule.

ELIT

Până în momentul de față mi-a fost semnalat de către un număr importat de cetățeni care au depus cererea de restituire, că nu au primit nici o rezoluție din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Prin urmare, nu a fost respectat alin. 5, art. 1 din OUG 52/2017.

Având în vedere faptul că a fost de mult depășit termenul de prevăzut în ordonanța de urgență, în care se arată că ANAF trebuia să comunice rezolutia, vă rog, doamnă ministru, să-mi precizați ce măsuri veți lua pentru a întreprinde remedierea situației”, se arată în interpelarea parlamentarului din Alba.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Coco 15 februarie 2018 at 14:28

Alo , aloooo si despagubiriile pentru autostrada cam pe cand, ca de 4 ani tot asteptam despagubiriile si impozit platim dupa terenuri, dar de fapt nu mai este terenul nostru pe acte? ? ? ? 🙁 🙁

Ghica 15 februarie 2018 at 18:57

Florinel, asta-i problema? Ocupate dragule de probleme si nu umbla cu „gainarii”! Inca nu ai demolat indicatorul de judet, la iesire din Mures catre Alba, si ii scris in ungureste! Pe frontiera de vest in fiecare zii ii prins cate un ungur, cu Ardealul bagat in porbagaj, in caruta sau in roaba(dupa dotari), cu intentia de al trece in Ungaria sa-l retrocedeze!
Ma figura, in ziaua de azi, sa platesti Ungaria sa ia Ardealul, si tot n-o sa-l vrea, ca miticii nevrand sau neputand sa ridice celelalte provincii la nivelul Ardealului, au reusit sa aduca Ardealul la nivelul Vasluiului(de exemplu), asa ca mai lasa Dracului o data dezimformarea si manipularea, mustita de mintile „clocite”, de sub cascheta militara!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...