Rămâi conectat

Curier Județean

Și-au dat cu cratițele în cap: Doi soți proaspăt divorțați, din Alba Iulia, și-au împărțit bunurile cu ”ajutorul” jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba Iulia au fost nevoiți să intervină, pe strada Livezii din municipiu, pentru a calma doi soţi, proaspăt divorţaţi, care îşi disputau bunurile comune. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

Scandalul a fost semnalat duminică, 14 iunie, la ora 12.15, de o femeie care a solicitat ajutor deoarece fostul soţ o înjura, o ameninţa cu acte de violenţă şi îi cerea în mod imperativ să părăsească locuinţa deţinută în comun.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat incidentul, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că soţii, recent divorţaţi, s-au certat deoarece fiecare dorea să devină unic proprietar al apartamentului achiziţionat pe timpul căsătoriei. La dispută a asistat atât copilul minor al celor doi cât şi câţiva vecini, cei din urmă ca urmare a faptului că scandalul s-a derulat câteva minute şi pe scara imobilului în care locuiesc.

S-a stabilit că principalul vinovat a fost bărbatul, Ion M. (38 de ani), care a fost sancţionat contravenţional. Totodată i s-a adus la cunoştinţă că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lui pot fi mult mai drastice, putând fi chiar de natură penală. În acest sens i s-a amintit că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea