Și-au dat cu cratițele în cap: Doi soți proaspăt divorțați, din Alba Iulia, și-au împărțit bunurile cu ”ajutorul” jandarmilor

Jandarmii din Alba Iulia au fost nevoiți să intervină, pe strada Livezii din municipiu, pentru a calma doi soţi, proaspăt divorţaţi, care îşi disputau bunurile comune. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

Scandalul a fost semnalat duminică, 14 iunie, la ora 12.15, de o femeie care a solicitat ajutor deoarece fostul soţ o înjura, o ameninţa cu acte de violenţă şi îi cerea în mod imperativ să părăsească locuinţa deţinută în comun.

ELIT

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat incidentul, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că soţii, recent divorţaţi, s-au certat deoarece fiecare dorea să devină unic proprietar al apartamentului achiziţionat pe timpul căsătoriei. La dispută a asistat atât copilul minor al celor doi cât şi câţiva vecini, cei din urmă ca urmare a faptului că scandalul s-a derulat câteva minute şi pe scara imobilului în care locuiesc.

S-a stabilit că principalul vinovat a fost bărbatul, Ion M. (38 de ani), care a fost sancţionat contravenţional. Totodată i s-a adus la cunoştinţă că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lui pot fi mult mai drastice, putând fi chiar de natură penală. În acest sens i s-a amintit că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...