Rămâi conectat

Ştirea zilei

Și-a amenințat soția cu MOARTEA și a agresat-o: Bărbat din Crăciunelu de Jos, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Crăciunelu de Jos și-a amenințat soția cu MOARTEA și a agresat-o. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele lui, iar ulterior a fost reținut de către oamenii legii.

La data de 9 octombrie 2022, în jurul orei 11,00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către o femeie din Crăciunelu de Jos cu privire la faptul că soțul său are un comportament agresiv.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 8 octombrie, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi distrus bunuri din locuință, și-ar fi agresat soția și ar fi amenințat-o cu moartea, determinând-o să își părăsească domiciliul și să se refugieze la o rudă.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere și a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Ulterior, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea