Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Seminar interactiv ”Rolul & importanța vaccinării”, la Universitatea din Alba Iulia, cu invitați de seamă, organizat de Lions Club

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Săptămânii Europene a Vaccinării, Lions Club Alba Iulia, in parteneriat cu Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, organizează seminarul interactiv ”Rolul & importanța vaccinării”.

seminar Rolul si importanta vaccinariiEvenimentul se va desfășura sâmbătă, 25 aprilie 2015, începând cu ora 15.00, în Amfiteatrul A9 al Universității ”1 Decembrie 1918”. Vor conferenția specialiști în domeniul vaccinologiei din Romania: dr. Gindrovel Dumitra – medic primar medicină de familie, coordonatorul grupului de vaccinologie a SNMF, dr. Dorica Sandutu- medic primar medicina de familie, membru al grupului de vaccinologie a SNMF, dr. Gabriel Diaconu – medic psihiatru, psihotraumatolog, dr. Nicolae-Iordache Iordache- consultant trainer si autor a cărții ”Ce se întampla, doctore?”.

Scopul acestei acțiuni inițiate de Lions Club Alba Iulia este conștientizarea comunității noastre asupra ratei mici de acoperire vaccinală în județul Alba. Publicul este invitat să participe în număr cat mai mare, să pună întrebări, sa își exprime nelămuririle și chiar temerile cu privire la vaccinare, ne-a spus dr. Mădălina Vesa, medic de familie.

Lions Clubs International a luat naștere în 1917, la Chicago, la iniţiativa lui Melvin Jones, fiind una dintre cele mai mari organizații de servicii de voluntariat din lume. Liones este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.400.000 de membri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea