Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sediul Primăriei Aiud va fi reabilitat de o firmă din municipiu – contractul are o valoare de peste 200.000 de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firma Luca Construct a câștigat licitația lansată de Primăria Aiud pentru reabilitarea sediului instituției. Contractul are o valoare de 920.102 lei (aproximativ 200.000 de euro), firma care are sediul în Aiud fiind aleasă dintre 8 ofertanți.

Contractul presupune continuarea lucrărilor executate în anul 2011 respectiv o reabilitare structurală şi reparaţia capitală a întregii clădiri, iar valoarea estimată a fost de 1.289.985,12 lei (fără TVA).

Potrivit reprezentanților administrației locale, având în vedere valoarea ridicată a lucrărilor de execuţie, investiţia va fi eşalonată pe o perioadă de 48 de luni, timp în care pot surveni, din diferite circumstanţe modificări care să impună efectuarea unor lucrări suplimentare.

Vor fi executate lucrări de reabilitare la pereții interiori și exteriori, termoizolații, tâmplărie, lucrări de instalații și se va construi un grup sanitar pentru persoane cu handicap.

Finanţarea este asigurată de la bugetul local, pe măsura alocaţiilor bugetare prevăzute anual. În anul 2013, Municipiul Aiud a alocat suma 100.000 lei, din care se propune executarea unor lucrări considerate prioritare pentru desfăşurarea activităţii în instituţie. La debutul fiecărui an, după aprobarea bugetului local, executantul își va corela graficul fizic și valoric cu alocațiile bugetare prevăzute pentru acest obiectiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european

Unirea Ziarul

Publicat

în

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31(treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate. Din ce în ce mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea