// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ședință la Consiliul Local Sebeș: Aprobarea bugetului pe 2018, estimări pe anii următori și aprobarea regulamentului privind efectuarea transportului funerar, între proiecte

Consilierii locali din Sebeș se întrunesc, în 19 februarie, în ședință ordinară, având opt proiecte pe ordinea de zi. Ședința va avea loc în sala festivă a Colegiului National „Lucian Blaga” Sebeș.

PROIECT   AL   ORDINII   DE  ZI      

 1. Proiect de hotărâre privind încetarea valabilității HCL nr. 32/2010 privind completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Sebeş.

Proiect: iniţiator Viceprimar

 1. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului  mediu lunar de întreținere și a contribuției lunare de întreținere a persoanelor  vârstnice  instituționalizate  în  Căminul pentru persoane vârstnice Sebeș și/sau a susținătorilor legali ai acestora.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului  general centralizat al Municipiului Sebeș pe anul 2018,precum și estimări 2019 – 2021.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind efectuarea serviciului de transport cu vehicule speciale destinate  serviciilor funerare pe raza Municipiului Sebeș.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea  preluării din administrarea  Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș și însușirea Raportului de expertiză a mijlocului fix ,, Dispensar comasat ,, nr. Inventar 11028 aflat în domeniul public al Municipiului Sebeș.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind propunerea  de atribuire teren aferent construcțiilor proprietate personală.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeș, Județul Alba .

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 312/2017 privind preluarea din administrarea  Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului  Sebeș a unor imobile din cadrul mijlocului fix ,,Clădire Primărie Sebeș,, situat în Sebeș, str. Piața Primăriei , nr. 1. aflat în domeniul public al Municipiului Sebeș cu nr. inventar

Proiect: iniţiator Primar

 1. Informarea nr. 10265/07.02.2018 – Analiza cu activitățile  și rezultatele  obținute pe anul 2017 de personalul  din cadrul  Direcției Poliția Locală Sebeș.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Ședință la Consiliul Local Sebeș: Aprobarea bugetului pe 2018, estimări pe anii următori și aprobarea regulamentului privind efectuarea transportului funerar, între proiecte

 1. hotii 15.02.2018 la 17:47

  Dar daca ati raspuns solicitarilor scrise si semnate de catre locuitorii municipiului, care solicitau rezolvarea unor probleme grave care afectau viata de zi cu zi si la care inca nu a-ti raspuns , nu aveti nimic de spus domunilor platit din banii contribuabililor ? Inca nu a-ti raspuns la solicitarile privind problemele de mediu,ale distrugerilor provocate de camioanele supraincarcate care distrug soselele si casele oamenilor, de lipsa utilitatilor pe multe strazi, dar probabil veti avea pretentia de a mai fi votati ? Atentie fratilor ca lumea vede ca acceptati furtul banilor publici fara sa luati atitudine si va va taxa !

 2. adi 15.02.2018 la 19:35

  Havelele in Sebes se cheama Nistorele…sau Dorinele… cum va place..