Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ședință la Consiliul Local Sebeș: Aprobarea bugetului pe 2018, estimări pe anii următori și aprobarea regulamentului privind efectuarea transportului funerar, între proiecte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Sebeș se întrunesc, în 19 februarie, în ședință ordinară, având opt proiecte pe ordinea de zi. Ședința va avea loc în sala festivă a Colegiului National „Lucian Blaga” Sebeș.

PROIECT   AL   ORDINII   DE  ZI      

  1. Proiect de hotărâre privind încetarea valabilității HCL nr. 32/2010 privind completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Sebeş.

Proiect: iniţiator Viceprimar

  1. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului  mediu lunar de întreținere și a contribuției lunare de întreținere a persoanelor  vârstnice  instituționalizate  în  Căminul pentru persoane vârstnice Sebeș și/sau a susținătorilor legali ai acestora.

Proiect: iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului  general centralizat al Municipiului Sebeș pe anul 2018,precum și estimări 2019 – 2021.

Proiect: iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind efectuarea serviciului de transport cu vehicule speciale destinate  serviciilor funerare pe raza Municipiului Sebeș.

Proiect: iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea  preluării din administrarea  Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș și însușirea Raportului de expertiză a mijlocului fix ,, Dispensar comasat ,, nr. Inventar 11028 aflat în domeniul public al Municipiului Sebeș.

Proiect: iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind propunerea  de atribuire teren aferent construcțiilor proprietate personală.

Proiect: iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeș, Județul Alba .

Proiect: iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 312/2017 privind preluarea din administrarea  Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului  Sebeș a unor imobile din cadrul mijlocului fix ,,Clădire Primărie Sebeș,, situat în Sebeș, str. Piața Primăriei , nr. 1. aflat în domeniul public al Municipiului Sebeș cu nr. inventar

Proiect: iniţiator Primar

  1. Informarea nr. 10265/07.02.2018 – Analiza cu activitățile  și rezultatele  obținute pe anul 2017 de personalul  din cadrul  Direcției Poliția Locală Sebeș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea