Rămâi conectat

Ştirea zilei

Secretarul de Stat Ioan Nicolae Căbulea a fost demis de la conducerea Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică al MAI

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Secretarul de stat Ioan Nicolae Căbulea, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, a fost demis. Anunțul a fost făcut public astazi de ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa.

Căbulea a fost înlocuit cu Anghel Andreescu, fost şef al Departamentului Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Administrației și Internelor între 2005 și 2009.

Ioan Nicolae Căbulea este este pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General, pentru abuz în serviciu, în dosarul privind listele electorale de la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. În același dosar mai sunt învinuiţi fostul ministru al Administraţiei, Victor Paul Dobre şi şeful Direcţiei de Evidenţă a Persoanei din MAI, Constantin Manoloiu.

Fostul comandant al IPJ Alba, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a fost numit secretar de stat în MAI, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică (DOSP), la data de 15 mai, 2012. Deşi s-a remarcat ca un profesionist fără culoare politică, ocupând diferite funcţii de conducere în MAI, se pare că, potrivit unor surse, numirea sa a fost făcută la propunerea PNL.

Referitor la acuzațiile care i se aduc, Ioan Nicolae Căbulea a declarat că nu a făcut altceva decât să se asigure că referendumul se desfăşoară în cele mai bune condiţii şi că nu există nimic să i se poată reproşa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea