Rămâi conectat

Curier Județean

Sebeșul încurajează donarea de sânge: Primarul Dorin Nistor, viceprimarul Adrian Bogdan și angajați din primărie au donat sânge, miercuri, la Spitalul Municipal

Ziarul Unirea

Publicat

în

La fel ca și anul trecut, Municipiul Sebeş susține programul naţional de donare de sânge printr-o acțiune care a avut loc miercuri, la Spitalul Municipal Sebeș.   

 

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan și o serie de voluntari din administrația publică locală și din serviciile subordonate au fost donatori de sânge.

 

“Mulțumim tuturor voluntarilor inimoși care au ales azi să doneze sânge, la Spitalul Municipal Sebeș. Având în vedere că din motive organizatorice numărul maxim de donatori a putut fi de 70 de persoane, iar cei care vor să dea o mână de ajutor este mult mai mare, vom relua campania după sărbătorile pascale. Donează sânge, salvează o viață!” (Dorin Nistor).

 

Campania este realizată de Centrul de transfuzie sanguină Alba, fiind sprijinită de Spitalul Municipal Sebeș și Primăria Municipiului Sebeș. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea