Sebeșul încurajează donarea de sânge: Primarul Dorin Nistor, viceprimarul Adrian Bogdan și angajați din primărie au donat sânge, miercuri, la Spitalul Municipal

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La fel ca și anul trecut, Municipiul Sebeş susține programul naţional de donare de sânge printr-o acțiune care a avut loc miercuri, la Spitalul Municipal Sebeș.   

 

USR - Alegeri parlamentare 2020

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan și o serie de voluntari din administrația publică locală și din serviciile subordonate au fost donatori de sânge.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 

“Mulțumim tuturor voluntarilor inimoși care au ales azi să doneze sânge, la Spitalul Municipal Sebeș. Având în vedere că din motive organizatorice numărul maxim de donatori a putut fi de 70 de persoane, iar cei care vor să dea o mână de ajutor este mult mai mare, vom relua campania după sărbătorile pascale. Donează sânge, salvează o viață!” (Dorin Nistor).

 

Campania este realizată de Centrul de transfuzie sanguină Alba, fiind sprijinită de Spitalul Municipal Sebeș și Primăria Municipiului Sebeș. 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419