Sebeșul încurajează donarea de sânge: Primarul Dorin Nistor, viceprimarul Adrian Bogdan și angajați din primărie au donat sânge, miercuri, la Spitalul Municipal

La fel ca și anul trecut, Municipiul Sebeş susține programul naţional de donare de sânge printr-o acțiune care a avut loc miercuri, la Spitalul Municipal Sebeș.   

 

ELIT

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan și o serie de voluntari din administrația publică locală și din serviciile subordonate au fost donatori de sânge.

 

“Mulțumim tuturor voluntarilor inimoși care au ales azi să doneze sânge, la Spitalul Municipal Sebeș. Având în vedere că din motive organizatorice numărul maxim de donatori a putut fi de 70 de persoane, iar cei care vor să dea o mână de ajutor este mult mai mare, vom relua campania după sărbătorile pascale. Donează sânge, salvează o viață!” (Dorin Nistor).

 

Campania este realizată de Centrul de transfuzie sanguină Alba, fiind sprijinită de Spitalul Municipal Sebeș și Primăria Municipiului Sebeș. 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...