Rămâi conectat

Actualitate

SEBEȘ: Femeie intoxicată cu alcool și monoxid de carbon, găsită moartă, în casă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, marți dimineața, prin SNUAU 112, că într-o locuinţă situată pe strada Progresului din oraș a fost găsită o femeie decedată.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş care au identificat victima, G.K., de 53 de ani, din Sebeş şi au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde medicul legist a efectuat necropsia şi a stabilit că moartea femeii s-a datorat intoxicaţiei cu alcool şi monoxid de carbon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea