Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Seară de colinde la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

seara de colinde la Militar07Seara zilei de marți, 16 decembrie 2014, a fost dedicată colindelor. Elevi în uniformă sau în costume tradiționale au venit în ,,casa bunicilor” (scenariul spectacolului), să aducă vestea ce bună – apropierea Crăciunului, sărbătoarea creștină a nașterii Pruncului Sfânt și colindul.

Artiștii Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au reușit să susțină un spectacol deosebit, au împletit colindul cu frumoase melodii dedicate Crăciunului, cu dansul, nelipsind momentule tradiționale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aprecierile au fost superlative atât din partea personalului colegiului, cât și din partea oaspeților noștri, elevi și profesori din Suedia, Grecia, Italia, Portugalia, Turcia și Bulgaria. Pentru ca momentele să fie bine înțelese, din scenariul spectacolului au făcut parte doi studenți englezi, rătăciți prin România, care ajung, din întâmplare, în casa bunicilor, unde sunt întâmpinați de nepoții vorbitori de limba engleză.

Un grup de elevi din Grecia au prezentat un colind tradițional, o surpriză pentru gazde.  Colindării au fost răsplătiți de bunicii ospitalieri cu mere, colăcei și nuci.

Comunicat de presă

[nggallery id=2791]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea