Rămâi conectat

Actualitate

Scutul Pădurii – Zeci de pomi de Crăciun tăiați ilegal din Munții Apuseni, recuperați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

26 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal, au fost recuperaţi de poliţiştii din Apuseni. Acţiunile de control continuă.

 

brazi confiscatiPotrivit IPJ Alba, “luni, 14 decembrie, între orele 08.00-15.00, poliţiştii din Cîmpeni, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, au identificat 11 pomi de Crăciun abandonaţi în zona Gîrda Seacă de pe raza comunei Gîrda de Sus.

 

Tot ieri, 14 decembrie, poliţiştii rutieri din Cîmpeni au depistat o autoutilitară, condusă de un bărbat din Vadu Moţilor, care transporta 15 pomi de Crăciun, nemarcaţi şi pentru care, şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

 

Şoferul a fost sancționat contravenţional, iar brazii au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Valea Arieşului, pentru valorificare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea