Rămâi conectat

Curier Județean

”Scutul Pădurii” în Alba: Material lemnos provenit din tăieri ilegale confiscat din comunele Bistra și Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Lupşa l-au identificat pe un bărbat din comuna Bistra, ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de tăiere ilegală de arbori. Cu ocazia verificărilor făcute în teren, au fost identificaţi 18 metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal.

La data de 30.05.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa l-au identificat pe P.I., de 45 de ani, din comuna Bistra, ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de tăiere ilegală de arbori.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în data de 22 mai a.c., a tăiat, fără drept, 14 arbori de esenţă răşinoasă, din locul numit „Rotundul”, situat pe raza comunei Lupşa.

Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, poliţiştii au identificat arborii tăiaţi, cu un volum de 18,4 metri cubi, urmând ca aceştia să fie predaţi în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, în urma unor controale în teren, pe raza comunei Horea, au identificat 19 metri cubi de material lemnos, abandonat în locul numit „Pîrâul Porjeștilor”.

Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea