Rămâi conectat

Actualitate

Scrisoare către albaiulieni…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    În ultimii ani, municipiul Alba Iulia a devenit un oraş cu adevărat european. Realizările de necontestat în Cetatea medievală, care până mai ieri era un dezastru, o realitate de neconceput pentru urbea noastră, astăzi provoacă curiozitate şi ridică interesul locuitorilor, dar mai ales îi surprinde pe vizitatorii oraşului, fie ei români sau din afara graniţelor ţării.
Îndrăzniţi, dragi concetăţeni, să vă sacrificaţi 1-2 ore pentru o plimbare prin Porţile Cetăţii şi o să vă bucuraţi, o să vi se umple inima de bucurie pentru frumuseţea acestui oraş şi de lucrurile care s-au întâmplat aici în ultimii ani. Veţi constata cu mândrie că la Alba Iulia s-au făcut multe, oraşul fiind schimbat în bine. Avem străzi bune, trotuare curate, spaţii verzi şi o nouă înfăţişare pentru fiecare zonă a municipiului. Toate  aceste realizări şi altele pe care trebuie să le recunoaştem, s-au obţinut prin eforturile administraţiei locale şi a specialiştilor care lucrează zi de zi, pentru dezvoltarea oraşului în care trăim. Chiar dacă în campania electorală apar voci critice, realitatea din jurul nostru contrazice multe din criticile aduse actualei administraţii.
Am văzut cu ochii noştri că Alba Iulia a fost condusă de gospodari, de buni organizatori şi de oameni cu viziune. Alba Iulia a fost condusă de oameni care îşi doresc să facă bine şi trebuie condusă de cei care doresc să finalizeze obiectivele atât de importante pe noi, albaiulienii. Indiferent că vorbim despre finalizarea lucrărilor începute sau despre continuarea lucrărilor în cartiere, mai mult ca oricând Alba Iulia are nevoie de continuitate.
Niciunul dintre oamenii pe care îi cunoaştem nu se lasă otrăviţi de promisiunile, minciunile şi fanteziile unor oameni care niciodată nu au făcut ceva constructiv pentru noi. Nu am crezut niciodată în cei care au trădat interesul oamenilor şi nu vom începe să credem acum. Am crezut însă în voinţa şi în dorinţa unor oameni de a face treabă în oraş. Şi realitatea a dovedit că nu am crezut degeaba.
Dragi prieteni! Să nu uităm niciodată cât de mult a crescut Alba Iulia, câte lucruri frumoase s-au întâmplat în oraş într-o perioadă de criză economică care a afectat toate ţările din Europa. Am auzit şi am văzut multe oraşe în care totul a stagnat şi nimic nu s-a finalizat. Am văzut oraşe cu pretenţii foarte ridicate care nu au reuşit să depăşească criza. Oraşul nostru a reuşit să treacă de cea mai grea perioadă economică de la al Doilea Război Mondial.
Niciodată Alba Iulia nu a avut nevoie de promisiuni, ci de fapte. Niciodată albaiulienii nu au votat trădători şi candidaţi care promit vrute şi nevrute. Avem cazuri concrete, candidaţi care şi-au dovedit adevăratul caracter trădând interesele celor cărora le-au cerut încrederea. Nu avem nevoie de candidaţi care nu au dovedit niciodată nimic în întreaga lor activitate administrativă, ci au pus pe butuci instituţiile pe care le-au condus!
Ca şi dumneavoastră, refuz să îi ascult şi să îi privesc pe acei oameni care vor să conducă şi să administreze oraşul, dar aruncă cu noroi în oamenii care au muncit pentru a face din Alba Iulia o perlă a României. Refuz să îi ascult pe toţi cei care nu au lăsat în urma lor un drum asfaltat, un pom plantat sau o bancă pusă într-un parc! Refuz să votez promisiunile mincinoase!
Ca şi dumneavoastră, pe 10 iunie mă voi prezenta la vot, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Voi da votul meu tuturor celor care au demonstrat că ştiu ce trebuie făcut în oraşul nostru, celor care nu au nevoie să confirme, pentru că deja au făcut-o acum mulţi ani!
Al dumneavoastră,
Albaiulian


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională Traficul rutier este restricționat miercuri, 24 iulie 2024, pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională. Citește și: 23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea