Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal pentru burlane în Alba Iulia – 5 persoane din Mureș riscă să fie cercetate penal pentru înșelăciune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci bărbaţi din judeţul Mureş riscă să fie cercetaţi penal după ce au reparat burlanele casei unui albaiulian. Există indicii conform cărora, la sfârşitul lucrării, cei cinci ar fi cerut o sumă de bani de aproape cinci ori mai mare decât cea care ar fi fost negociată iniţial.

În urma unui apel la 112, miercuri, 11 noiembrie, la ora 19.40, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Orizont din municipiul Alba Iulia deoarece un cetăţean reclama faptul că ar fi fost victima unei înşelătorii. La adresa respectivă jandarmii au identificat cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani, care, conform propriilor spuse, în cursul zilei ar fi reparat burlanele casei reclamantului. Cele cinci persoane locuiesc pe raza judeţului Mureş şi există indicii că iniţial ar fi cerut pentru toată lucrarea un preţ de 850 lei, fără însă a-i preciza beneficiarului că această sumă nu include “ cheltuieli suplimentare”. Acest fapt a făcut ca suma totală, calculată şi solicitată de cei cinci la terminarea lucrării, să fie de aproape cinci ori mai mare decât cea negociată.

Jandarmii au intervenit pentru prevenirea unor acte de violenţă şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, au întocmit un proces verbal de constatare pe care l-au înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea