Scandal într-un local de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, aplanat de jandarmi

Scandal într-un local de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, aplanat de jandarmi

Jandarmii au aplanat duminică, 16 decembrie a.c., un scandal între mai multe persoane care se desfăşura într-un loc public din municipiul Alba Iulia.

“În jurul orei 23.00, prin apel la 112 s-a semnalat un scandal pe strada Vasile Alecsandri din municipiul reşedinţă de judeţ, existând premisele apariţiei unor vătămări corporale.

Având în vedere cele sesizate, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, între patru persoane izbucnise o ceartă. Susţinuţi verbal de rude, trei bărbaţi şi o femeie încercau prin înjurături, expresii vulgare şi îmbrânceli reciproce să-şi impună punctul de vedere şi să tranşeze astfel divergenţele pe care le aveau de mai mult timp şi pe care ieri consumul de alcool le acutizase.

Jandarmii au intervenit oportun, au prevenit escaladarea violenţei şi au reuşit în scurt timp să pună capăt acestei situaţii tensionate. Scandalagii au fost identificaţi ca fiind Rozi M. ( 52 de ani), Ghe. B. ( 52 de ani), Ghe. L. ( 31de ani) şi Natanel G. ( 26 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor legale.

Reamintim cetăţenilor  să evite implicarea în astfel de incidente, să le semnaleze prompt  – prin apel la 112 – celor în drept, să nu încerce să-şi facă singuri dreptate ci să aştepte intervenţia forţelor de ordine, deoarece, în cazul acestor episoade violente, măsurile care vor fi luate împotriva celor vinovaţi pot fi chiar de natură penală” se arată în comunicatul remis presei de Cosmin Jurcoveţ, purtător de cuvânt laInspectoratul de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

foto arhivă