Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal în Bărăbanț – bărbat de 52 de ani, agresat pentru că nu a plătit o lucrare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unui apel la 112, marţi, 30 aprilie a.c., la ora 15.50, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Măceşului din cartierul albaiulian Bărăbanţ deoarece o persoană semnala faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

La faţa locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani care prezenta urme de lovituri la nivelul feţei şi care le-a relatat jandarmilor că a fost bătut de fiul administratorului unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate recondiţionarea obiectelor de mobilier.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din primele verificări, se pare că victima a fost agresată din cauză că a refuzat plata unui serviciu de retapiţare a unor scaune, pe motiv că lucrarea a fost executată superficial.

Agresorul a fost identificat ca fiind R.R.C. ( 23 de ani), iar pe numele lui au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov

Bogdan Ilea

Publicat

în

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov. El a trăit în Avsitida, teritoriu intre Arabia şi Idumeea. Tatăl său se numea Zaret, iar mama sa, Vosora. Persoana lui Iov este una istorică, nu este o legendă sau un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea