SCANDAL cu bătaie în zona Talciocului din Alba Iulia în care au fost implicate mai multe persoane. O femeie a ajuns la spital cu leziuni corporale

Poliţiştii din Alba Iulia cercetează împrejurările în care s-a produs un scandal în zona talciocului din municipiu.

La data de 16 septembrie 2018, în jurul orei 11.25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în zona Talciocului din Alba Iulia s-a produs un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

ELIT

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul unor discuţii contradictorii, între un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia şi 3 bărbaţi de 41, 25 şi 19 ani, tot din Alba Iulia, tânărul de 20 de ani a fost agresat fizic.

În conflict, pentru apărarea victimei, ar fi intervenit două femei, de 41 respectiv 31 de ani, care, la rândul lor au fost agresate de cei 3 bărbaţi.

În urma incidentului, femeia de 41 de ani a suferit leziuni corporale fiind necesară transportarea la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419