Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal ca la ușa cortului între două femei din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două femei din cartierul Lumea Nouă, zona Dedeman, din Alba Iulia au provocat un scandal cu înjurături și scuipături ca la ușa cortului, pentru aplanarea conflictului fiind nevoie de intervenţia uni echipaj de jandarmerie.

duba jandarmiPotrivit IPJ Alba, “cearta a fost semnalată prin apel la 112, joi, 11 iunie, la ora 09.50 şi se desfăşura pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia. Din verificările efectuate a reieşit faptul că un minor în vârsta de 9 ani a făcut haz pe seama unui coleg de joacă, de aproximativ aceeaşi vârstă, pornind de la o mai veche intervenţie chirurgicală suferită de acesta. Cel din urmă s-a plâns mamei, iar aceasta, pentru că nu era prima data când se confrunta cu o astfel de situaţie, fără să stea prea mult pe gânduri, a plecat la mama glumeţului şi a abătut asupra acesteia un întreg arsenal de înjurături şi ameninţări cu acte de violenţă. Extrem de determinată spre a-i transmite vecinei mesajul de a-şi educa fiul în sensul ca acesta să înceteze bătaia de joc la adresa fiului ei, a îmbrâncit-o de mai multe ori şi a scuipat-o, fără să ţină cont că se afla într-un loc public, iar faptele sale erau urmărite de vecini şi trecători, printre care şi mai mulţi copii.

Chemat de vecini, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. Cea care a declanşat incidentul V.A. ( 30 de ani) a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei, iar oponenta acesteia, R.A. (29 de ani) cu avertisment scris.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea