// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sărbătoarea copilăriei, la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba: Ateliere creative, lecturi interactive și serbare

Bibliobuzul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va fi prezent în data de 31 iunie 2018, în mijlocul copiilor din Alba Iulia pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copiilor.

Derulate sub sloganul campaniei de donații ,,Jucării și cărți pentru copii”, activitățile ce vor avea loc cu acest prilej au ca punct central dorința organizatorilor de a-i implica pe cei mici în proiecte cât mai atractive, proiecte care să-i apropie de carte și de lectură prin intermediul jocului și al bunei dispoziții.

Sărbătoarea copilăriei va debuta joi 31 mai 2018 la ora 10:00 cu preșcolarii de la Grădinița ,,Scufița Roșie” care vor participa la ateliere creative, la lecturi interactive și vor susține o scurtă serbare cu titlul ,,Glasurile copilăriei”. De la ora 11:00 elevii clasei a III-a D de la Școala Gimnazială ,,Vasile Goldiș” vor confecționa felicitări personalizate și vor viziona fragmente din filmul ,,Amintiri din copilărie”, ecranizare a celebrei cărți semnate de Ion Creangă, carte ce poate fi împrumutată și citită integral de la Secția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

De la ora 10:50 copiii din municipiul Alba Iulia vor putea vizita Bibliobuzul, prilej cu care vor avea ocazia să doneze cărți și jucării pentru copiii din județul Alba mai puțin norocoși decât ei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419