Rămâi conectat

Curier Județean

Sărbătoarea copilăriei, la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba: Ateliere creative, lecturi interactive și serbare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bibliobuzul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va fi prezent în data de 31 iunie 2018, în mijlocul copiilor din Alba Iulia pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copiilor.

Derulate sub sloganul campaniei de donații ,,Jucării și cărți pentru copii”, activitățile ce vor avea loc cu acest prilej au ca punct central dorința organizatorilor de a-i implica pe cei mici în proiecte cât mai atractive, proiecte care să-i apropie de carte și de lectură prin intermediul jocului și al bunei dispoziții.

Sărbătoarea copilăriei va debuta joi 31 mai 2018 la ora 10:00 cu preșcolarii de la Grădinița ,,Scufița Roșie” care vor participa la ateliere creative, la lecturi interactive și vor susține o scurtă serbare cu titlul ,,Glasurile copilăriei”. De la ora 11:00 elevii clasei a III-a D de la Școala Gimnazială ,,Vasile Goldiș” vor confecționa felicitări personalizate și vor viziona fragmente din filmul ,,Amintiri din copilărie”, ecranizare a celebrei cărți semnate de Ion Creangă, carte ce poate fi împrumutată și citită integral de la Secția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

De la ora 10:50 copiii din municipiul Alba Iulia vor putea vizita Bibliobuzul, prilej cu care vor avea ocazia să doneze cărți și jucării pentru copiii din județul Alba mai puțin norocoși decât ei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi Miercuri, 16 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea