Rămâi conectat

Curier Județean

Şapte absolvenţi ai şcolilor de poliţie, promoţia 2015, şi-au început activitatea la IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat, luni, pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, doi ofiţeri, absolvenţii ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi 5 agenţi, absolvenţi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina şi Septimiu Mureşan din Cluj Napoca – promoţia 2015.

politisti noi ipj albaProaspeţii poliţişti au fost prezentaţi în cadrul Consiliului de Conducere al Inspectoratului şi au aflat care sunt noile lor locuri de muncă.

Domnul chestor principal de poliţie Ioan – Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, şi-a exprimat convingerea că cei mai noi dintre poliţiştii din judeţul Alba îşi vor îndeplini cu devotament şi seriozitate obligaţiile ce rezultă din profesia de poliţist şi se vor implica operativ în rezolvarea problemelor comunităţilor în mijlocul cărora îşi vor desfăşura activitatea, pentru liniştea şi siguranţa cetățenilor.

Totodată i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.

Cei doi ofiţeri au fost repartizaţi la Biroul Juridic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi la Poliţia Ocna Mureş – Compartimentul Ordine Publică, iar cei 5 agenţi de poliţie au fost repartizați la Posturile Comunale de Poliţie Ighiu, Meteş, Ciugud, Ponor, şi Arieşeni.

”Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba le urează noilor colegi bun venit şi succes în cariera de poliţist!”, transmite reprezentantul instituției. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea