Rămâi conectat

Ştirea zilei

Şantajist din Abrud, reţinut după ce a constrâns mai multe persoane din Alba să îi dea zeci de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de 36 ani din Abrud, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti luni, 2 iulie, pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “şantaj”.

D.A.I. a fost prins în flagrant de agenţii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, imediat după primirea unei bancnote de 100 lei, marcată anterior chimic cu inscripţia “ŞANTAJ”. Banii îi primise de la un tânăr în vârstă de 18 ani, care a apelat la Poliţie după ce a fost ameninţat cu acte de violenţă de către abrudeanul “inventiv”, pentru “a-i da dreptul”.

În baza sesizării, oamenii legii au realizat flagrantul, iar în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate ulterior s-a stabilit faptul că, în cursul lunilor mai şi iunie 2012, prin ameninţări cu lovire şi darea în vileag a unor fapte compromiţătoare, învinuitul a pretins şi primit în mod repetat sume de bani în valoare totală de 5650 lei, de la trei persoane din judeţul Alba. Astfel, bărbatul este cercetat acum în alte trei dosare penale pentru comiterea infracţiunii de şantaj.

Faţă de D.A.I. s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 3 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă a acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea