Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ| Târg de nuntă la Cugir, cu producători și furnizori de servicii locali: Degustări delicioase și giveaway în valoare de 5.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SÂMBĂTĂ| Târg de nuntă la Cugir, cu producători și furnizori de servicii locali: Degustări delicioase și giveaway în valoare de 5.000 de lei

White Velvet, o afacere de familie din Cugir, organizează sâmbătă 14 octombrie, între orele 13:00-20:00, un târg de nuntă cu producători locali, la sala de evenimente, de pe strada Râul Mare din localitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Viitori miri, viitori părinți de bebe botezat sau doar de curiozitate pentru un viitor eveniment cu toții sunteți bine veniți să le treceți pragul. Târgul de evenimente va fi organizat pentru viitori clienți, oameni dragi care vor să organizeze un eveniment în locația White Velvet.

Vor participa producători locali, furnizori de servicii de eveniment (toți locali) și foștii miri, pe care participanții îi pot lua la întrebări pentru un feedback cât mai real!

”Ne dorim să facem evenimente altfel, simple și cu gust! Haideți să vedeți ce idei avem pentru 2024-2025! Am adunat furnizori locali de servicii, producători locali de care noi suntem mândri că sunt cugireni! Pregătim preparate delicioase pentru degustare, sărate și dulci, pentru a face alegerea meniului mai ușoară! Vă așteptăm cu drag pe toți și doar din curiozitate să ne vizitați locația și de ce nu, să vorbim și despre un posibil eveniment!”, au transmis organizatorii.

Și pentru că zilele sunt mai frumoase cu flori, o viitoare mireasă White Velvet va primi cadou florile de nuntă în valoare de 5.000 lei: buchetul de mireasă, de nașă, florile pentru domnișoarele de onoare și orice alte flori își dorește!

Pentru a câștiga giveaway-ul, trebuie să dăi tag unei viitoare mirese ce își plănuiește nunta la anul sau în 2025 și un share postării de pe pagina White Velvet Events să vadă și alte mirese. Extragerea se va face tip tombolă pe data de 14 octombrie, la finalul târgului!

Ca mireasa să fie câștigătoare trebuie să fie alături de noi pe data de 14 octombrie și să organizeze nunta la White Velvet Events în 2024 sau 2025.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | O femeie din Șugag, care a ”stat la vase” în urmă cu 61 de ani, păstrează și acum unele obiecte primite când era tânără căsătorită

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | O femeie din Șugag, care a ”stat la vase” în urmă cu 61 de ani, păstrează și acum unele obiecte primite când era tânără căsătorită Maria Lomânar, din Șugag, a participat luni, 6 mai, la ”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc a doua zi de Paște. Femeia, împreună cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea