Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș, CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, confruntare decisivă pentru studenți!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, ora 15.00, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș, CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, confruntare decisivă pentru studenți în perspectiva accederii în play-off!

Stadionul „Pielarul” din Sebeș găzduiește sâmbătă, la ora 15.00, pe teren sintetic, prima partidă din eșalonul terț, confruntarea dintre CS Universitar Alba Iulia și Gloria Bistrița, o întâlnire de „totul sau nimic” în care amfitrionii își joacă șansele de intrare în play-off, la concurență cu întâlnirile de la Cugir și Mediaș. Sunt numeroase calcule la mijloc, universitarii situându-se pe poziția a 4-a a ierarhiei Seriei 9 înaintea ultimei runde a sezonului regular, la egalitate de puncte, 28, cu „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri, însă cu avantajul jocurilor directe. CS Universitar are o misiune dificilă împotriva liderului condus de ex-uniristul Adrian Falub, care a acumulat 40 de puncte. Ecuația calificării grupării albaiuliene în „careul de ași” se simplifică, gazdele trebuind să înregistreze același rezultat ca al contracandidaților de la CSM Unirea Alba Iulia.

În toamnă, în meciul tur, Gloria s-a impus la limită, scor 2-1, golul victoriei fiind în minutul 86, dintr-un penalty extrem de controversat. CSU are oportunitatea accederii în premieră, în play-off, la al doilea sezon petrecut pe a treia scenă, însă examenul este unul extrem de dificil, cu presiune pe amfitrioni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Este un meci care ne definește tot sezonul. Am muncit mult ca să ajungem aici și trebuie să facem față presiunii pentru a ne atinge obiectivul. Să nu ajungem să regretăm că am ratat la mustață, ar fi păcat să trăim o asemenea deziluzie”, a spus antrenorul Bruno Vienescu, care va lipsi de pe banca tehnică, fiind suspendat.

Pe de altă parte însă, tot lotul gazdelor este valid. Gloria Bistrița-Năsăud, cu cugireanul Sebastian Itu în efectiv din această primăvară, a pierdut un singur joc în acest campionat (0-1 pe teren propriu cu ACS Mediaș, în etapa a 7-a), iar pe terenuri străine are 8 jocuri fără înfrângere (4 victorii și tot atâtea remize).

În același context, al ultime runde, menționăm că vineri, la ora 15.00, este programată întâlnirea dintre ACS Tg. Mureș (locul 6, 24 de puncte) și Industria Galda de Jos (poziția a 9-a, 9 puncte), vizitatorii înregistrând 6 înfrângeri consecutive.

Foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea