Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CSC Sânmartin – Industria Galda *Echipa lui Radu Andone, obligată să ia puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Gloria Progresul Bistrita19Industria Galda de Jos simte presiunea rezultatelor nefaste din ultima perioadă, un singur punct din trei jocuri, două înfrângeri consecutive şi pentru a nu se afunda şi mai mult în subsol este obligată să nu se întoarcă cu mâna goală din deplasarea de la Sânmartin. Este un duel al nou-promovatelor şi un episod al partidelor directe din această rundă între reprezentantele judeţelor Alba şi Bihor. Amfitrionii, pregătiţi de Florin Fărcaş, sunt pe locul 7 cu 7 puncte şi după două jocuri pierdute la limită în deplasările de la Zalău şi Sighetu Marmaţiei, cu siguranţă doresc să reia şirul victoriilor. Găldenii nu stau deloc confortabil, au coborât pe poziţia a 11-a, cu 5 puncte şi trebuie să se trezească din pumni, mai ales că apoi au două confruntări grele acasă, cu CSM Sighetul Marmaţiei şi FC Zalău. Partida din etapa a 6-a se dispută sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 15.00, pe baza sportivă „Luceafărul” din Sânmartin (comună ce are în componenţă renumita staţiune Băile Felix).

*Lipseşte R. Lungu

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipa lui Radu Andone a pierdut amicalul extern susţinut miercuri cu Olimpia Aiud (0-2), iar fotbaliştii divizionarei terţe aşteaptă să-şi încaseze, până la ora meciului, salariile cuvenite lunii august. „Mergem să jucăm, ne agăţăm de acest meci pentru a ieşi din pasa proastă. Orice rezultat pozitiv ar fi excelent pentru noi, avem nevoie de puncte”, a declarat antrenorul Radu Andone, ce nu va conta pe mijlocaşul R. Lungu (învoit).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea