Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, Industria Galda – CSM Şcolar Reşiţa | Miză doar pentru „rosso-nerii” din Valea Domanului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 14.00, elevii lui Paul Ciucă îşi iau „rămas bun” de la fani, cu o partidă contra „rosso-neri”-lor din Valea Domanului, viceliderii seriei, ce încă mai speră la promovare, în aşteptarea încurcării liderului Ripensia Timişoara de către ACS Poli 2 Timişoara.

Miză este numai pentru vizitatori, întrucât găldenii au ieşit din calcule, după ce în urmă cu o lună erau primii în serie, însă au strâns numai un punct în trei jocuri şi au suferit două înfrângeri consecutive.

*Primăvară frumoasă, fără bani!

Găldenii au trăit o primăvară frumoasă, s-au bătut la vârf până cu două etape înaintea încheierii stagiunii, însă vor încheia sezonul aşa cum l-au început: fără a fi plătiţi în partea secundă a campionatului! Vor absenta Cioplântă şi Baghiu – accidentaţi, Boancă – suspendat, în distribuţia adversă fiind Fabian Himcinschi, Keita şi Poiană (ex-Performanţa Ighiu). După două săptămâni de la meciul de la Galtiu, ce a durat.. două zile din pricina ploii, Dorinel Munteanu descinde iarăşi în Alba, după puncte vitale.

“Este un simplu meci de campionat, în care vrem să-i mulţumim pe spectatori, dar în primul rând să ne mulţumim pe noi. Nu ne interesează că arbitrăm lupta pentru promovare, victoria este obligatorie pentru adversari, în ceea ce ne priveşte miza este dată de cele trei puncte şi poziţia din clasament pe care vom încheia”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

„Etapa următoare mergem la Galda, unde ne așteaptă un meci foarte greu. Ei au pierdut, din câte am înțeles, la Ripensia cu 3-0, dar noi mergem să luptăm până la capăt. Au mai rămas două etape, sperăm să câștigăm și aceste două meciuri și la final vom vedea unde ne vom situa în clasament. Din păcate nu mai depindem numai de noi (pentru promovare – n.r.), depindem și de Ripensia, sperăm să se încurce și noi să câștigăm celelalte două meciuri care au mai rămas”, a declarat Leo Doană, la finele etapei trecute, pentru presa din Caraş-Severin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea