Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă: Momente de iluzionism, suspans, frică şi bucurie cu Iulian Doda la Dante Caffe în Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

iluzionism01O nouă zi de sâmbătă, un nou motiv de petrecere pentru cei care aleg localul Dante Caffe din Sebeş. De această dată nu este vorba despre o petrecere obişnuită, ci despre momente senzaţionale de iluzionism, pe care le promite Iulian Doda. Chiar dacă magia se plăteşte, sâmbătă intrarea este liberă pentru cei care vor trece pragul localului din Sebeş.

Iluzionistul originar din Alba Iulia spune că totul a început în 1999, când se uita şi de două ori pe zi la un spectacol la lui David Copperfield. „Aveam o casetă cu un spectacol de la Las Vegas. Era uimitor, credeam şi nu credeam ceea ce văd. David Copperfield este creatorul iluzionismului modern. El m-a inspirat şi aşa am început să mă documentez“, a spus acesta, citat de adevărul.

Pentru una dintre cele mai interesante iluzii pe care le-a creat albaiulianul a lucrat şase luni de zile. „Este o iluzie care se poate face doar într-o sală de spectacol. Eu aşez pe scenă o tablă pe care este prinsă o foaie de hârtie, invit o persoană din public să scrie ceva pe acea hârtie, să o arate publicului, fără ca eu să văd ce scrie, şi mai apoi să se întoarcă la locul său cu hârtia. Mai apoi voi lua o bilă şi o voi aşeza într-un vas de apă. Pentru mai multă spectaculozitate, apa se va transforma în cerneală iar bila se va îmbiba cu cerneală. Voi aşeza bila pe marginea tablei şi aceasta va începe să scrie cuvântul sau numărul pe care l-a scris spectatorul“, a spus râzând Iulian Doda, care îşi povesteşte iluziile fără a explica şi modul în care acestea se realizează, citat de aceeiaşi sursă.

Show-ul va începe la ora 21.30, iar pentru rezervări aveţi la dispoziţie numărul de telefon 0756520337.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea